Frukostlyx!

En god frukost kan verkligen förgylla en hel dag! 


Ett snabbt tips som är jättegott!
Vaniljyoggi, hallon (frysta som tinat går fint), lite pumpafrön och lite riven kokos på toppen! Mums, gott och så känns det lite nyttigt! 

Ni passar väl på att njuta av sommarvärmen! Här är det i alla fall härligt väder och i går passade vi på att ta med oss den lilla grillen och åka till sjön inte långt hemifrån. Där blev det härliga dopp och god grillad korv som avslutning! En verkligt härlig kväll att lägga till samlingen efter den här sommaren!

Ikväll hade vi turen att få god mat hos svärföräldrarna som även hämtat barnen på dagis! Toppen på alla sätt! Känns alltid lika lyxigt att få komma till dukat bord! Svärmor hade gjort kyckling i ugnen med brunsås och kokt potatis till, en favorit som jag aldrig gör själv...nästan aldrig i alla fall! Vet inte varför men tänker att det är krångligt! Får väl skärpa mig, för gott är det ju!

Nähä, en stor kopp te i soffan får nog avsluta denna dagen om varit hektisk på många sätt! Jobbet går i ett och ständigt får man vara på tå och tänka om! Men det är tur att där är så många Goa ungar som förgyller ens dag!

Njut nu av kvällen, det ska jag!

Kommentarer

Populära inlägg