Söndagsmiddag!
Idag känns allt lite dagen efter kvällen före...segt! Har trots den känslan lyckats ge mig ut i löparspåren och avverkat 7 km, skönt!!
Innan jag gav mig iväg förberedde jag dagens lunch, eget påhitt sedan innan och väldigt gott!
Fläskfilé med rabarberchutney
För 4 personer:
Du behöver 600 g fläskfilé som du putsar och skivar i ca 1 cm skivor. Bryn sedan skivorna i smör så de får färg. Lägg köttet i en ugnssäker form.
Bryn 100 g skivade champinjoner och en röd paprika i bitar och fördela sedan över köttet.
Blanda samman 3 dl matlagningsgrädde, 1 dl rabarberchutney (recept kommer en annan gång) eller mangochutney, 1,5 msk kalvfond och 1 vitlöksklyfta. Häll över köttet och smula över ca100g chevreost. Tillaga i ugn på 225 grader i ca 20-25 min.
Servera med basmatiris och sallad!
Hoppas det smakar!
Nu blir det soffan för min del...i varje fall tills Edwin vaknar!!
Kommentarer
Skicka en kommentar